De Groeiconsultants

Data Intelligence

Het verzamelen van data is voor bedrijven van onschatbare waarde. Wij helpen u de juiste data te verzamelen en transformeren deze tot bruikbare inzichten. Nieuwsgierig geworden op welke manieren wij in aanraking komen met data en hoe we hiermee omgaan?

de groeiconsultants helpen met data bedrijven groeien
strategische marketing

Data Analytics

Data staat centraal in de wereld van Online Marketing & Growth Hacking. Vandaag de dag is het mogelijk om alle online bewegingen van uw klanten te volgen. De Groeiconsultants reiken uw organisatie de benodigde handvatten aan waarmee deze data verzameld en geanalyseerd kunnen worden en transformeren deze vervolgens tot inzichten bruikbaar om verder te groeien. 

Experimentation & Testing

Growth Hacking is een proces van continue verbetering. Het groeien van een organisatie gaat dus ook gepaard met aanpassingen. Middels onze werkwijze testen we grondig welke aanpassingen een verbetering zijn en welke niet. Vanuit de visie van een Growth Hacker verzamelen we ideeën voor verbeteringen, kijken vervolgens hoe we dit in het klein kunnen testen in een experiment en bepalen op basis van de data of de aanpassing breed wordt uitgezet.

product market fit
customer journey

Tools

De afgelopen decennia zijn gekenmerkt door explosieve digitale transformaties. Functies van hedendaagse applicaties werden tot voor kort tot onmogelijk beschouwd. De Groeiconsultants zorgen ervoor dat u op de hoogte bent van de meest vooruitstrevende technologische tools en instrumenten. Zo blijft ook u een stap voor op uw concurrentie.