De Groeiconsultants

Online Marketing

Wij fungeren als een verlengstuk van uw organisatie als het gaat om de Online Marketing. Voor uw SEO, SEA, Social en E-mail-campagnes bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd wat onze diensten nou precies inhouden?

de groeiconsultants online marketing bureau amsterdam
strategische marketing

SEO - Zoekmachine Optimalisatie

Search Engine Optimization oftewel zoekmachine optimalisatie is het begrip dat gebruikt wordt wanneer we kijken naar uw organische vindbaarheid. Hoe zorgt u ervoor dat uw website de juiste indeling en content bevat om goed te scoren volgens de machine learning algoritmes van Google? En hoe zit het eigenlijk met linkbuilding? Wij helpen u uw website te optimaliseren waarmee u nieuwe waardevolle traffic zult genereren.

SEA - Zoekmachine Advertenties

Search Engine Advertising; betaalbare advertenties tussen de zoekresultaten zijn tegenwoordig onmisbaar voor bedrijven die klanten willen trekken. De juiste expertise en kennis hiervan is echter wel noodzakelijk. De snel groeiende mogelijkheden en geavanceerde technologieën die gebruikt worden om een passende advertentiestrategie te creëren maakt het een tijd- en geldrovende klus. Onze Groeiconsultants zijn getraind in de nieuwste methodes en zorgen daarmee dat uw opbrengst uit advertentie-uitgaven gemaximaliseerd wordt.

product market fit
customer journey

Social Media Marketing

Social Media kan op verschillende manieren gebruikt worden om uw doelgroep te bereiken en te activeren om tot een aankoop over te gaan. Advertenties via Facebook Ads, Instagram of de andere platformen zijn een effectieve manier om klanten te bereiken die overeenkomen met uw ideale klantprofiel. Een breed scala aan opties zorgen ervoor dat uw doelgroep precies te targeten is. Naast Advertenties op Social Media is het ook belangrijk om te kijken hoe uw bedrijf zich organisch profileert, d.w.z. het bereik van de content van uw bedrijf zonder dat daarvoor betaald is. Bent u benieuwd hoe wij samen een perfecte strategie ontwikkelen voor uw Social Media Marketing, neem dan vrijblijvend contact op!

E-Mail Marketing

Email Marketing is een onmisbare tool om gebruik van te maken als u uw bedrijf wilt laten groeien. Via Email Marketing kunt u in een kort tijdsbestek veel mensen bereiken en daarnaast is het dé manier met de hoogste Return on Investment (ROI). Tegenwoordig is het ook mogelijk om uw emails gepersonaliseerd en geautomatiseerd te versturen met behulp van Email Marketing Automation. Een week na aankoop van een racefiets krijgt een klant bijvoorbeeld automatisch een mail met onderhoudsinformatie en producten specifiek voor zijn/haar fiets, vervolgens kun je er zelfs nog voor kiezen om enkel de personen die de mail geopend hebben automatisch een productaanbod te sturen. Heeft u interesse in hoe uw bedrijf gebruik kan maken van deze mogelijkheden en wilt u daar met ons een keer over sparren, laat dan hier uw naam, email en telefoonnummer achter en we nemen vrijblijvend contact op!

online marketing bureau amsterdam