De Groeiconsultants

Growth Hacking

Door middel van data gedreven experimenten bekijken wij waar de groeikansen liggen voor uw bedrijf en hoe we deze het beste kunnen benutten. Meer weten? Lees dan verder!

strategische marketing

Growth Audit

We trappen onze samenwerking altijd af met de Growth Audit. Samen brengen we in kaart hoe uw organisatie er op dit moment voor staat. Mocht het technologische landschap van uw organisatie nog niet over de juiste instrumenten beschikken dan implementeren we deze direct om de benodigde inzichten te kunnen verkrijgen. De nauwkeurige bedrijfsanalyse laat u vervolgens precies zien waar winst te behalen valt.

Growth Hacking

 

Wat is Growth Hacking nou precies? Veel ondernemers zijn zich nog niet bewust van de resultaten die behaald kunnen worden met behulp van Growth Hacking technieken. Vanuit de basisprincipes focussen we ons op de kern van het bedrijf. De ontdekking van uw North-Star metric zal ons precies kunnen vertellen hoe duurzame groei te realiseren valt en waar de focus moet liggen. Data gedreven testen is de methodiek die gehanteerd wordt bij het uitvoeren van aanpassingen, hiermee kunnen we perfect zien wat wel en niet werkt en waardevolle informatie verzamelen. Best practices worden verder opgeschaald en nieuwe ideeën worden verzameld en geprioriteerd om getest te worden voor continue verbetering. Naast het uitvoeren van iteraties en optimalisaties in uw bedrijf zijn wij ook constant bezig met het ontdekken van nieuw onbenut marktpotentieel en het creëren van groeikansen voor uw bedrijf.

product market fit