De Groeiconsultants

Marketing Consulting

De groeiconsultants staan klaar om uw organisatie te voorzien van het juiste strategische advies om te groeien. Hierin denken we ook mee in het optimaliseren van de verschillende klantpaden en zorgen we ervoor dat uw product of service perfect aansluit op het klantprofiel dat u voor ogen heeft.

strategische marketing

Strategic Marketing

Aan de basis van alle succesvolle marketingcampagnes ligt een gedegen marketingstrategie. Hoe positioneer ik mij in de markt en hoe wil ik overkomen op potentiële klanten? Allemaal dingen waar goed over nagedacht moet worden voordat u bezig gaat met de uitvoering van uw plannen. De Groeiconsultants ontwikkelen voor u een doordachte marketingstrategie in lijn met uw doelen. Het gevolg van zo’n strategie is dat u met eenzelfde budget beduidend betere resultaten zal behalen.

Product Market Fit

Het vinden van de juiste product/market fit zal ervoor zorgen dat uw bedrijf sneller groeit terwijl er minder kosten gemaakt worden. Doel hierbij is zorgen dat de waarde van uw product of dienst naadloos aansluit op de behoeften van de klant. Door middel van grondige klant- en marktonderzoeken helpen onze marketing consultants u om een beeld te krijgen van uw ideale klantprofiel. Vervolgens perfectioneren we dit profiel door middel van meerdere testen tot exact duidelijk is hoe uw klanten eruit zien en waar deze zich begeven.

product market fit
customer journey

Customer Journey

Het eerste moment dat u als stip op de radar verscheen van uw klant, tot het moment dat u weer uit beeld verdwijnt. Van begin tot eind analyseren we samen het gehele pad dat de klant bewandelt. Knelpunten worden geëlimineerd door mogelijke oplossingen kleinschalig en snel te testen. De passende oplossing voor uw organisatie werken we vervolgens breed uit zodat uw klanten het juiste pad blijven bewandelen en levenslang verbonden blijven met uw organisatie.