De Groeiconsultants

de groeiconsultants zoekmachine optimalisatie
Over ons

Samen Duurzaam Groeien

De Groeiconsultants is ontstaan vanuit een idee van twee studiegenoten die destijds net hun bachelor International Business in Groningen waren begonnen. Beiden hadden ze een grote affiniteit met de online wereld en daarnaast een passie voor marketing en bedrijfskunde. Samen kwamen ze tot een plan om een strategisch online marketing bureau op te richten na het afronden van de studies. Zo gezegd, zo gedaan, en drie jaar later spraken de jongens weer af om gehoor te geven aan deze plannen. De Groeiconsultants werd opgericht, klaar om bedrijven duurzaam te helpen groeien en te helpen bij de creatie en implementatie van de marketingplannen.

Even voorstellen

Onze Oprichters

Cas Klokman Double Degree University Bachelor in Digital Marketing & Business
Met een dubbele universitaire bachelor in marketing en bedrijfskunde en een verleden als Nederlands kampioen judo gaat Cas altijd voor het uiterste. Wilt u met uw organisatie ook het beste uit uw bedrijf halen? Cas helpt u graag verder!
Willem Schrader MSc in International Business
Naast dat Willem een universitaire bachelor & master op zak heeft, heeft hij ook al de nodige praktijkervaring opgedaan bij verschillende organisaties. Willem is nu klaar om deze kennis voor uw organisatie in te gaan zetten.

Sluit je aan bij De Groeiconsultants!

De Groeiconsultants zijn altijd op zoek naar de volgende toppers die ons team komen versterken. Kom gerust een keer langs voor een kop koffie en een kennismaking!